Hellim is a little salty cheese, but very tasty when you fry it. Excellent for salads! About Hellim history you can read here.
Jamie Olivier inspired me to make this salad. He made it simillar one, look HERE.
Materials:
salad mix
fresh mint
carrots
carrots
hellim
sesame
olive oil
balsamic sauce
lemon
salt and pepper
Preparation:
Wash vegetables, cut into small pieces, carrot cut into strips. Hellim rinse in water and dry. Then fry in a pan with olive oil, add sesame at the end. Ready cheese add to salad. Add olive oil, balsamic sauce and lemon juice.
Polski
Materiały:
sałatkowy mix
świeża mięta
marchew
hellim
sezam
oliwa z oliwek
sos balsamiczny
cytryna
sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:
Umyć warzywa, pokroić na małe kawałki, marchew pokroić w paski. Hellim wypłukać w wodzie i wysuszyć. Następnie smażyć na patelni z oliwą z oliwek, na koniec dodać sezam. Gotowy ser dodać do sałatki. Następnie oliwę z oliwek, sos balsamiczny i sok z cytryny. I gotowe!
No comments:
Post a Comment