Materials:
chicken breast
curry paste
curry paste
coconut milk
lemon
butter
olive oil
salt and pepper
parsley
water
flour
Preparation:
Clean chicken breast, rub lightly with salt and pepper, add the curry paste. Put to the fridge for about an hour. On the hot pan with butter and olive oil fry chicken breast. When it get cooked, take it from the fire and put on plate. In the same pan make a sauce, to the fat from cooked chicken breast add water, again a bit curry paste and in coconut milk, and lemon juice.
If the sauce will be too thin add a little water mixed with flour and stir until it thickens. Serve sprinkled with parsley.
Materiały:
pierś z kurczaka
pasty curry
mleko kokosowe
cytryna
masło
oliwa z oliwek
sól i pieprz
pietruszka
woda
mąka
Przygotowanie:
Oczyścić pierś z kurczaka, natrzeć lekko solą i pieprzem, dodać paste z curry. Włóżyć do lodówki na około godzinę. Na gorącej patelni, z masłem i oliwą, usmażyć piersi z kurczaka. Kiedy będą gotowe, należy zdjąć je z ognia i położyć na talerzu. Na tej samej patelni przygotować sos. Do tłuszczu z gotowanej piersi kurczaka dodać wody, ponownie trochę pasty z curry, mleko kokosowe i sok z cytryny. Jeśli sos będzie zbyt cienki dodać trochę wody zmieszanej z mąką i mieszać, aż zgęstnieje. Podawać posypane natką pietruszki.
Pyszne! Bon appetit!
No comments:
Post a Comment