Ingredients:
smoked bacon
cream
eggs
parmesan cheese
pepper and salt
parsley
onion
garlic
spaghetti
Preparation:
Dice bacon, onion and garlic, then fry in a pan. In a large pot of salted boiling water put the noodles and cook. In a bowl, mix cream with eggs, parmesan, pepper and parsley. When the pasta is al dente, drain. Hot pasta put into a bowl of sauce, add bacon, mix well and serve.
Polski
Składniki:
boczek wędzony
śmietana kremówka
jaja
parmezan
pieprz i sól
natka pietruszki
cebula
czosnek
makaron spaghetti
Przygotowanie:
Boczek, cebulę i czosnek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Do dużego garnka z osoloną, wrzącą wodą włożyć makaron. W misce wymieszać kremówkę z jajami, parmezanem, pieprzem i natką pietruszki. Kiedy makaron jest al dente odcedzić. Gorący dodać do miski z sosem, dodać boczek, dobrze wymieszać i gotowe.
Smacznego!
No comments:
Post a Comment