Thursday, March 29, 2012

Spaghetti carbonara



Ingredients:

smoked bacon
 cream
eggs
 parmesan cheese
 pepper and salt
parsley
onion
garlic
 spaghetti

Preparation:

Dice bacon, onion and garlic, then fry in a pan. In a large pot of salted boiling water put the noodles and cook. In a bowl, mix cream with eggs, parmesan, pepper and parsley. When the pasta is al dente, drain. Hot pasta put into a bowl of sauce, add bacon, mix well and serve.

Polski
Składniki:

 boczek wędzony
 śmietana kremówka
 jaja
parmezan
 pieprz i sól
 natka pietruszki
cebula
czosnek
makaron spaghetti

Przygotowanie:

Boczek, cebulę i czosnek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Do dużego garnka z osoloną, wrzącą wodą włożyć makaron. W misce wymieszać kremówkę z jajami, parmezanem, pieprzem i natką pietruszki. Kiedy makaron jest al dente odcedzić. Gorący dodać do miski z sosem, dodać boczek, dobrze wymieszać i gotowe.

Smacznego!

No comments:

Post a Comment