Składniki:
kapusta kiszonaziele angielskie
liście laurowe
fasola
cebula
czosnek
kilka suszonych grzybów
suszone śliwki
mąka
sól, pieprz, vegeta
masło
Przygotowanie:
Fasolę ugotować na miękko. Kapustę
posiekać, wrzucić do garnka, dodać niewielką ilość wody, uzupełniać
podczas gotowania. Dodać liście laurowe, ziele angielskie,
suszone grzyby (wcześniej namoczone) i śliwki. Gotować, aż kapusta zmięknie. Na patelni z dodatkiem masła podsmażyć cebulę i czosnek, dodać mąkę i mieszając podsmażyć. Dodać cebulę do kapusty. Dodać także fasolę. Doprawić do smaku solą i pieprzem i vegetą.
English
Ingredients:
sauerkraut
allspice
bay leaves
beans
onion
garlic
a few dried mushrooms
prunes
flour
salt, pepper, vegeta
butter
Preparation:
Cook beans until soft. Chop cabbage, put it into the pot, add a small amount of water during cooking. Add the bay leaves, allspice, dried mushrooms (pre-soaked) and plums. Cook until cabbage is tender. In a pan with butter fry the onion and garlic, add the flour and still fry. Add the onion to the cabbage. Add the beans. Season to taste with salt and pepper and vegeta.
English
Ingredients:
sauerkraut
allspice
bay leaves
beans
onion
garlic
a few dried mushrooms
prunes
flour
salt, pepper, vegeta
butter
Preparation:
Cook beans until soft. Chop cabbage, put it into the pot, add a small amount of water during cooking. Add the bay leaves, allspice, dried mushrooms (pre-soaked) and plums. Cook until cabbage is tender. In a pan with butter fry the onion and garlic, add the flour and still fry. Add the onion to the cabbage. Add the beans. Season to taste with salt and pepper and vegeta.
No comments:
Post a Comment