Materials:
couscous (or other pasta)
green lentils
dill
parsley
parsley
salt, pepper and spices
butter
olive oil
olive oil
water
Preparation:
Cook pasta in salted water, add olive oil or butter. Separately, after rinsed in water, cook lentils. Mix components, add the dill, parsley, spices. Done!:)
Preparation:
Cook pasta in salted water, add olive oil or butter. Separately, after rinsed in water, cook lentils. Mix components, add the dill, parsley, spices. Done!:)
Materiały:
kuskus (lub inny makaron)
zielona soczewica
zielona soczewica
koperek
natka pietruszki
natka pietruszki
sól, pieprz i przyprawy
woda
masło
oliwa z oliwek
Przygotowanie:
Ugotować makaron w osolonej wodzie, dodać oliwę lub masło. Oddzielnie, po opłukaniu wodą, gotować soczewicę. Składniki wymieszać, dodać koperek, natkę pietruszki, przyprawy. Gotowe :)
oliwa z oliwek
Przygotowanie:
Ugotować makaron w osolonej wodzie, dodać oliwę lub masło. Oddzielnie, po opłukaniu wodą, gotować soczewicę. Składniki wymieszać, dodać koperek, natkę pietruszki, przyprawy. Gotowe :)
No comments:
Post a Comment