Materials:
fillet of fish
carrots
leek
parsley
celery
water
salt, pepper, spices
lemon
pasta
dill
pasta
dill
Preparation:
Prepare a broth from the fish, throw to the water allspice and bay leaf. Clean of dirt. Add washed, peeled and chopped vegetables. Cook until vegetables will be soft. In the end you can add dill, before serve lemon. Serve with pasta.
Polski
filet z ryby
marchew
marchew
por
pietruszka
seler
woda
sól, pieprz, przyprawy
cytryna
makaron
koperek
Przygotowanie:
Przygotować wywar z ryby, wrzucić ziele angielskie i liść laurowy. Oczyścić z brudu. Dodać umyte, obrane i posiekane warzywa. Gotować aż warzywa będą miękkie. Na koniec można dodać koperek, przed spożyciem cytrynę. Podawać z makaronem.
makaron
koperek
Przygotowanie:
Przygotować wywar z ryby, wrzucić ziele angielskie i liść laurowy. Oczyścić z brudu. Dodać umyte, obrane i posiekane warzywa. Gotować aż warzywa będą miękkie. Na koniec można dodać koperek, przed spożyciem cytrynę. Podawać z makaronem.
No comments:
Post a Comment