Thanks to my friend mother I could make this amazing tasty meal. She brought me chanterelles from Estonia. I don't know if I can find them in Turkey. I was so happy, I didn't eat them for very long time.
I didn't make gnocchi, I bought them:) So here is a recepies of the sauce.
Materials:
chanterelle mushrooms
garlic
onion
onion
cream
salt and pepper
spices
water
dill
butter
Preparation:
Heat butter on the pan, add the diced onion and garlic. Add washed and cleaned chanterelle and cook for a while. Add spices, and a little water. Continue to simmer. Add sour cream, add water if is needed. At the end add the dill. Cook still for a while. Put sauce on the gnocchi. Enjoy the meal!
Polski
Materiały:
kurki
czosnek
cebula
śmietana
sól i pieprz
przyprawy
woda
koperek
masło
masło
Przygotowanie:
Rozgrzać masło na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek. Dodać umyte i oczyszczone kurki i gotować przez chwilę. Dodać przyprawy i trochę wody. Dusić na wolnym ogniu. Dodać śmietanę, dodać wodę, w razie potrzeby. Na koniec dodać koperek. Gotować jeszcze przez chwilę. Polać sos na gnocchi.I smacznego!:)
No comments:
Post a Comment