Wednesday, October 10, 2012

Meatballs in tomato sauce / Pulpety w sosie pomidorowym



Ingredients:

- minced meat
- pearl barley
- onions
- garlic
- egg
- salt and pepper
- tomato puree
- flour
- carrots
- water

Preparation:

Mix meat with onion, garlic, pearl barley and egg. Season to taste. Form balls, coat with flour. In a large pot boil water, add carrots, throw meatballs in batches, cook 25 minutes. Once boiling, add the tomato puree. Serve with potatoes.

Enjoy your meal!

Polski


Składniki:

- mięso mielone
- kasza jęczmienna
- cebula
- czosnek
- jajko
- sól i pieprz
- przecier pomidorowy
- mąka
- marchew
- woda

Przygotowanie:

Mięso wymieszać z cebulą, czosnkiem, kasza jęczmienna i jajkiem. Doprawić do smaku. Uformować w kulki, obtoczyć w mące. W dużym naczyniu zagotować wodę, dodać marchewkę. Powoli wrzucać klopsiki, gotować 25 minut. Po zagotowaniu dodać przecier pomidorowy.
Podawać z ziemniakami.

Smacznego!

No comments:

Post a Comment