Sunday, November 25, 2012

Chickpeas in tomato / Ciecierzyca w pomidorach



Ingredients:
 
chickpeas
sun-dried tomatoes
tomato paste
onion
olive oil
garlic
salt and pepper
vegetable seasoning
water
 
Preparation:
 
Day before put chickpeas in to cold water . Then cook in salted water until gets soft. Fry the onion and garlic on the pan with olive oil. Add a little bit water, tomato paste and sun-dried tomatoes, also herbs. Simmer about 10 minutes.   Add the cooked chickpeas to the sauce, and again simmer about 15 minutes.
 
 
Polski
 
Składniki:

ciecierzyca
suszone pomidory
koncentrat pomidorowy
cebula
oliwa z oliwek
czosnek
sól i pieprz
 przyprawa warzywna- vegeta
woda

Przygotowanie:

Dzień przed namoczyć ciecierzycę w zimnej wodzie. Następnie gotować w osolonej wodzie, aż stanie się miękka. Podsmażyć cebulę i czosnek na patelni z oliwą z oliwek. Dodać trochę wody, koncentrat pomidorowy i suszone pomidory, także zióła. Dusić około 10 minut. Dodać ugotowana ciecierzycę do sosu i znowu dusić około 15 minut.


 

No comments:

Post a Comment