This blog is about fusion. It is about my passion for fusion. It is not only about the fusion of food but also passion of lives.
Sunday, December 30, 2012
Barszcz wigilijny / Christmas borscht
Składniki:
buraki
cebula
czosnek
marchew
seler
pietruszka
por
liść laurowy
ziele angielskie
sok z cytryny / plastry cytryny
słodki ocet jabłkowy
suszone jabłka
przyprawa warzywna (vegeta)
majeranek
Przygotowanie:
Umyć buraki, zagotować. Odczekać, aż ostygną, obrać, pokroić w plastry i umieścić w garnku. Włoszczyznę, umyć, obrać, pokroić i dodać do buraków. Dodać przyprawy: liść laurowy, ziele angielskie, suszone jabłka. Zagotować. Na koniec dodać majeranek, plasterki cytryny i trochę octu jabłkowego.
English
Ingredients:
beets
onion
garlic
carrots
celery
parsley
leek
bay leaf
allspice
lemon juice / lemon slice
sweet apple vinegar
dried apples
vegetable seasoning (vegeta)
marjoram
Preparation:
Wash beets, cook. Wait for them to cool, peel, cut into slices and place in a pot. Greens, wash, peel, cut and add to beet. Add spices: bay leaf, allspice, dried apples. Boil. At the end add the marjoram, lemon slices and a little bit of apple vinegar.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment