Thursday, December 13, 2012

Potatoes with sausage and onions / Ziemniaki z kiełbasą i cebulą



This meal is so easy, so fat and so tasty:)
 
Ingredients:

potatoes
sausage
onion
garlic
spices: marjoram, basil (fresh or dried), oregano, herbs de Provence
salt and pepper
butter / olive oil
water
 
 
Preparation:

Cleaned and peeled potatoes boil in salted water,. Peel also the onion and garlic, cut into cubes. Sausages too, cut into cubes. On a hot pan with butter or olive oil, fry the onions and garlic, then add sausages. To cooked and separated from the water potatoes add a little butter and spices. Once cooled potatoes cut into cubes and to add to sausage.

 
Polski
 
Składniki:

ziemniaki
kiełbasa
cebula
czosnek
przyprawy: majeranek, bazylia (świeże lub suszone), oregano, zioła prowansalskie
sól i pieprz
masło / oliwa z oliwek
woda

 
Przygotowanie:

Oczyszczone i obrane ziemniaki  ugotować w osolonej wodzie, . Obrać również cebulę i czosnek, pokroić w kostkę. Kiełbasę również pokroić w kostkę. Na rozgrzanej patelni z masłem lub oliwą z oliwek, podsmażyć cebulę i czosnek, a następnie dodać kiełbasę. Do ugotowanych i oddzielonych od wody ziemniakow dodać trochę masła i przyprawy. Po wystygnięciu ziemniaki pokroić w kostkę i dodać do kiełbasy.
 
 

No comments:

Post a Comment