Thursday, February 28, 2013

Pasta z tuńczyka z awokado i jajkiem / Tuna paste with avocado and egg


Składniki:

tuńczyk w oleju
awokado
jajko
pietruszka
sól morska
pieprz
cytryna
czerwona papryka ostra
sałata
chleb



Przygotowanie:

W misce wymieszać tuńczyka, obrane awokado, umytą i posiekaną natke pietruszki. Ugotować jajko na twardo i dodać do pozostałych składników. Doprawić sokiem z cytryny, solą, pieprzem, papryka ostrą. Umieść liści sałaty na chlebie, dodać pastę i mamy gotowe, super-smaczne kanapki.

English


Ingredients:

tuna in olive oil
avocado
egg
parsley
sea ​​salt
pepper
lemon
red cayenne pepper
salad
bread



Preparation:

In a bowl mix tuna, peeled avocado, washed and chopped parsley. Cook hard-boiled egg and add to the remaining ingredients. Season with lemon juice, salt, pepper, and hot pepper. Place the lettuce leaves on the bread  add paste  and  we have ready, super-tasty sandwich.


 
 

No comments:

Post a Comment