This blog is about fusion. It is about my passion for fusion. It is not only about the fusion of food but also passion of lives.
Tuesday, February 19, 2013
Puree ziemniaczano-dyniowe / Mashed potato-pumpkin
Składniki:
ziemniaki
dynia
czosnek
cebula
mleko
masło
sól i pieprz
Przygotowanie:
Ziemniaki i dynie ugotować w lekko osolonej wodzie. Usmażyć cebulę i czosnek na patelni z masłem lub oliwą z oliwek. Rozgnieść ugotowane warzywa, dodać mleko lub śmietanę, również sól i pieprz, czosnek i cebulę. Bardzo smaczne z rybami.
English
Ingredients:
potatoes
pumpkin
garlic
onion
milk
butter
salt and pepper
Preparation:
Potatoes and pumpkins cook in lightly salted water. Fry onions and garlic in a pan with butter or olive oil. Smash cooked vegetables, add milk or cream, also salt and pepper, garlic and onions. Great to served with fish.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment