Składniki:
naleśnik:
pół szklanki mąki
2 jajka
szklanka mleka
sól
woda
oliwa z oliwek
farsz:
szpinak
ser pleśniowy
czosnek
śmietana
masło
Przygotowanie:
Wymieszać składniki na naleśniki, wlewać powoli na gorącą patelnie z oliwą z oliwek, tworząc okrąg. Smazyć z obu stron.
Do garnka z masłem dodać zmiażdżony czosnek, a następnie szpinak i przyprawy. Po pewnym czasie, dodać ser i śmietanę. Dusić na małym ogniu.
English
Ingredients:
wrap:
half glass of flour
2 eggs
1 glass of milk
salt
water
olive oil
filling:
spinach
blue cheese
garlic
cream
butter
Preparation:
Mix ingredients for wrap, pour slowly into a hot frying pan with olive oil, forming a circle.
Fry on both sides.
To the pot with butter add crushed garlic, then spinach and spices. After a while, add the cheese and sour cream. Simmer over low heat.
Put fillings on the wrap and roll it. Done!
No comments:
Post a Comment