Składniki:
bulion z kurczaka
marchew
pietruszka
seler
cebula
czosnek
ziemniak
szpinak
masło
śmietana
sól, pieprz, przyprawy
marchew
pietruszka
seler
cebula
czosnek
ziemniak
szpinak
masło
śmietana
sól, pieprz, przyprawy
Przygotowanie:
Do bulionu z kurczaka dodać umyte, obrane i pokrojone warzywa. Szpinak oczyscić, poszatkować i usmażyć na maśle. Następnie dodać do zupy. Gotować do miękkości warzyw. Zmiksować na krem. Dodać przyprawy. Na koniec śmietane. Podawać z czerstwym pieczywem.
Ingredients:
chicken broth
carrots
parsley
celery
onion
garlic
potato
spinach
butter
sour cream
salt, pepper, spices
Preparation:
To chicken broth add washed, peeled and diced vegetables. Clean the spinach, chop and fry in butter. Then add to the soup. Cook until tender vegetables. Mix for the cream soup. Add the spices. At the end also the sour cream. Serve with stale bread.
chicken broth
carrots
parsley
celery
onion
garlic
potato
spinach
butter
sour cream
salt, pepper, spices
Preparation:
To chicken broth add washed, peeled and diced vegetables. Clean the spinach, chop and fry in butter. Then add to the soup. Cook until tender vegetables. Mix for the cream soup. Add the spices. At the end also the sour cream. Serve with stale bread.
Smacznego & Enjoy your meal
No comments:
Post a Comment