Materials:
green beans
ground beef
butter
olive oil
onion
tomato
salt and spices
water or broth
Preparation:
Wash beans and cut into cubes. Chop the tomatoes. In the pan with butter cook beans and tomatoes, add water and cook for 15 -20 minutes on low heat until water go. To another pan add oil, add chopped onions and cook a few minutes. Add the meat. Then connect the components of both pots. Cook for a minute.
Polski
Materiały:
zielona fasola
mielona wołowina
mielona wołowina
masło
oliwa z oliwek
oliwa z oliwek
cebula
pomidor
sól i przyprawy
woda lub bulion
Przygotowanie:
Umyć fasolę i pokroić w kostkę. Pokroić także pomidory, drobno. W rondelku z masłem podsmażyć fasolę i pomidory, dodać wodę i gotować przez 15 -20 minut na małym ogniu, aż woda wyparuje. Do innego garnka wlać olej, dodać drobno posiekanej cebuli i gotować kilka minut. Dodać mięso. Następnie połączyć składniki obu garnków. Gotować jeszcze przez chwile.
No comments:
Post a Comment