Sunday, May 20, 2012

Green beans with minced beef / Fasolka szparagowa z mieloną wołowiną



Materials:

green beans
ground beef
butter
olive oil
onion
tomato
salt and spices
water or broth

Preparation:

Wash beans and cut into cubes. Chop the tomatoes. In the pan with butter cook beans and tomatoes, add water and cook for 15 -20 minutes on low heat until water go. To another pan add oil, add chopped onions and cook a few minutes. Add the meat. Then connect the components of both pots. Cook for a minute.

Polski

                                                                         Materiały:

zielona fasola
mielona wołowina
masło
oliwa z oliwek
cebula
pomidor
sól i przyprawy
woda lub bulion

Przygotowanie:
Umyć fasolę i  pokroić w kostkę. Pokroić także pomidory, drobno. W rondelku z masłem podsmażyć fasolę i pomidory, dodać wodę i gotować przez 15 -20 minut na małym ogniu, aż woda wyparuje. Do innego garnka wlać olej, dodać drobno posiekanej cebuli i gotować kilka minut. Dodać mięso. Następnie połączyć składniki obu garnków. Gotować jeszcze przez chwile.

No comments:

Post a Comment