Thursday, May 17, 2012

Chicken soup with rise / Rosół z ryżem

Materials:

chicken breast
rice
carrots
leek
celery
tomato
garlic
bay leaf
allspice
vegetable seasoning
dill

Preparation:
From chicken breasts prepare the stock, to the water add the bay leaf and allspice. Boil. Take out allspice and bay leaf. Wash vegetables, peel, cut and add to broth. Fill with spices.
Wash rice and also add to the soup. Take out also chicken breast, cut to pices and blend it. Add back to the soup. In the end add the dill.

Polski:

Materiały:

pierś z kurczaka
ryż
marchew
por
seler
pomidor
czosnek
liść laurowy
ziele angielskie
wegeta
koperek

Przygotowanie:


Z piersi przygotować wywar. Do wody dodać liść laurowy i ziele angielskie. Zagotować. Wyjąć ziele angielskie i liść laurowy. Warzywa umyć, obrać i dodać do bulionu. Wsypać przyprawy z wegety.
Umyć ryż, i także dodać do zupy. Wyjąć również pierś z kurczaka, zmiksować w blenderze. Wrzucić do zupy. Na koniec dodać koperek.

No comments:

Post a Comment