I use organic flour for cooking or baking. Never made dumplings from it. Always needs to be first time :)
They look and taste very good.
Składniki:
3 szklanki mąki (organicznej)
1 szklanka ciepłej wody
1 jajko (organicznych)
3/4 łyżeczki soli
Przygotowanie:
Wszystkie składniki umieścić w misce, wymieszać robotem kuchennym (na najwolniejszych obrotach) lub recznie. Rozwałkować ciasto. Wyciąć kręgi z ciasta, położyć łyżeczką farsz do środka.
Skleić brzegi ciasta, przyciskając widelcem
Przepis na farszcz jest tutaj: Farszcz zrobić pierogow z. sokiem z. żurawiny / Wewnątrz pierogi z sokiem żurawinowym
Ingredients :
3 cups organic flour
1 cup hot water
1 organic egg
3 / 4 teaspoon salt
Preperation:
All the ingredients put in a bowl, mix with robot (on the slowest speed) or hands. Roll out the dough. Cut out circles of dough, put stuffing on them with a teaspoon, stick together.
Recipe for inside of dumplings is here: Farszcz do pierogow z sokiem z żurawiny / Inside the Dumplings with cranberry juice
No comments:
Post a Comment