Thursday, December 27, 2012

Organiczne pierogi / Organic dumplings


I use organic flour for cooking or baking. Never made dumplings from it. Always needs to be first time :)


They look and taste very good.

Składniki:

3 szklanki mąki (organicznej)
1 szklanka ciepłej wody
1 jajko  (organicznych)
3/4 łyżeczki soli

Przygotowanie:

Wszystkie składniki umieścić w misce, wymieszać robotem kuchennym (na najwolniejszych obrotach) lub recznie. Rozwałkować ciasto. Wyciąć kręgi z ciasta, położyć łyżeczką farsz do środka.

Skleić brzegi ciasta, przyciskając widelcem

Przepis na farszcz jest tutaj: Farszcz zrobić pierogow z. sokiem z. żurawiny / Wewnątrz pierogi z sokiem żurawinowym


Ingredients :

3 cups organic flour
1 cup hot water
1 organic egg
3 / 4 teaspoon salt

Preperation:

All the ingredients put in a bowl, mix with robot (on the slowest speed) or hands. Roll out the dough. Cut out circles of dough, put stuffing on them with a teaspoon, stick together.

Recipe for inside of dumplings is here: Farszcz do pierogow z sokiem z żurawiny / Inside the Dumplings with cranberry juice

No comments:

Post a Comment