Tuesday, May 14, 2013

Zupa z zielonej soczewicy / Green Lentil Soup

 
 
 
Składniki:

zielona soczewica
cebula
pomidory
marchew
ziemniak
seler
pietruszka
 przyprawa warzywna
suszona mięta
czerwona ostra papryka
cytryna
oliwa z oliwek

Przygotowanie:

Do garnka z woda dodać marchew, pietruszke, cebule, ziemniaki i pomidory pokrojone w kostkę. Umyć soczewicę, a następnie dodać do bulionu warzywnego. Dodać przyprawe warzywna. Zmiksować zupę blenderem. Podawać z miętą, ostra papryka i cytryną. Podawać z chlebem.
 
English
 
Ingredients:

green lentils
onion
tomatoes
carrots
potato
celery
parsley
vegetable seasoning
dried mint
red hot pepper
lemon
olive oil

Preparation:

To the pot with water add carrots, parsley, onions, potatoes and diced tomatoes. Wash the lentils, then add the to vegetable broth. Season with seasoning vegetables. Cook. Blend the soup by blender. Serve with mint, hot pepper and lemon, add bread.

No comments:

Post a Comment