Saturday, February 2, 2013

Sos marchewkowo-pomidorowy / Carrot and tomato sauce


Składniki:

marchew
pomidory
cebula
czosnek
pietruszka
zioła: bazylia, oregano
oliwa z oliwek
sól morska
pieprz

Przygotowanie:

Umyć marchewkę i pomidory, a następnie obrać. Pomidory pokroić w kostkę a marchew zetrzeć na tarce o duży oczkach. Obrać cebulę, pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie z oliwek, dodać czosnek. Następnie dorzucić pomidory i marchew, dodać przyprawy. Proste i pyszne.


English

Ingredients:

carrots
tomatoes
onion
garlic
parsley
herbs: basil, oregano
olive oil
sea ​​salt
pepper


Preparation:

Wash carrot and tomatoes, then peel. Tomatoes cut into cubes and carrots grate on the large mesh trays. Peel the onions, cut into cubes, fry in olive oil, add garlic. Then tomato and carrot, add spices. Simple and delicious.

No comments:

Post a Comment